Site pictogram Swette Switters

Sponsor worden?

Sponsor worden?

SPONSOR MOGELIJKHEDEN BIJ SWETTE SWITTERS

Er zijn verschillende vormen van sponsoring mogelijk bij Swette Switters. In overleg met de sponsor wordt gekeken naar de mogelijkheden en de periode.

Hoofdsponsor
Uw naam wordt gekoppeld aan de vereniging voor enkele jaren. Uw bedrijfsnaam komt op de wedstrijdshirts en eventueel trainingspakken van onze teams. Uw logo wordt prominent getoond op onze website, ons informatieblad en op eventuele andere uitingen. Uw sponsoring zal gebracht onder de aandacht

Shirtsponsor
Uw naam komt op de wedstrijdshirts (of trainingspakken) van het door u gesponsorde team. Uw logo wordt getoond op onze website. Wij stellen u uitgebreid voor aan onze leden en supporters in ons informatieblad en op de website.

Sponsor kleding en tassen
Uw naam komt op de overige kleding (trainingspakken, inspeelshirts en broekjes) of wedstrijdtassen van het door u gesponsorde team. Uw advertentie/logo wordt getoond op onze website en in ons informatieblad.

Reclamebord
Eigen reclamebord met logo in de sporthal Wardy. Bevestiging aan binnenmuur en goed zichtbaar voor alle bezoekers en verenigingen. De afmetingen zijn 1300x600x6 mm in uw eigen kleuren. Uw advertentie/logo wordt getoond op de website en in ons informatieblad

Sponsor Wedstrijddagen (wedstrijdbal)
Uw naam wordt gekoppeld aan de zaterdag dat de jeugd en de senioren hun thuiswedstrijd spelen. In Scharnegoutum e.o. wordt de wedstrijd via posters en op de website/facebook aangekondigd met uw bedrijfsnaam.

Vriend van Swette Switters
Vrienden van Swette Switters ondersteunen ons financieel, gewoon omdat ze ons een warm hart toedragen. Onze vrienden zijn zowel bedrijven als particulieren. Dus ook u kunt vriend van Swette Switters worden.

Sponsor tarieven 2018-2019
Hoofdsponsor: 225,-

Trainingsjas: 200,-
Wedstrijdtas: 150,- 
Inspeelshirt:75,-

Broekje: 60,-

Reclamebord Wardy: 75,-
Sponsor Wedstrijddag: 50,- V
riend van Swette Switters: 15,- (vanaf)

Alle voorgestelde prijzen zijn per jaar. De duur van de overeenkomst tussen de sponsor en Swette Switters is 3 jaar.

Mobiele versie afsluiten